Hírek

Grillezésre fel!

Újra itt a nyár, beköszöntött a grillszezon, amelynek elengedhetetlen része a termesztett gomba.  Ehhez adunk most tippeket, hogyan is grillezzünk egyszerűen: http://gombarecept.hu/gombagrillezes-egyszeruen/ Illetve milyen könnyű a termesztett gombát beilleszteni étrendünkbe nyáron is: http://gombarecept.hu/grill-es-burger-nyarra/ Jó pihenést, kikapcsolódást kívánunk! 

A hazai gomba fogyasztását ösztönzi a kamara

 NAK fogyasztásösztönző kampánya keretében júniusban a hazai csiperke- és laskagomba kerül a fókuszba. Az év folyamán más kampányok is lesznek. Továbbá a kamara új, szórakoztató, edukációs élelmiszer-népszerűsítő közösségi oldalt is indított a Facebookon. Idén ismét találkozhatnak a fogyasztók különböző zöldség- és gyümölcsfélék fogyasztását népszerűsítő kampányokkal az áruházláncokban. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által szervezett program két gombafajt érint, a csiperkét és a laskagombát, amelyek a legjelentősebb termesztett fajok hazánkban. A

Új partnerünk az Édenpark Étterem

Legújabb partnerünk az Édenpark Étterem és Pizzéria, ahol szintén a Bio-Fungi termesztett gombáival találkozhatnak a kedves vendégek! Látogassanak el és kóstolják meg finomságaikat!