Állás

A Bio-Fungi Kft., mint munkaadó

Biztonságot, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot jelent munkavállalóink számára az a tény, hogy Magyarország és a régió vezető gombatermesztő és komposztgyártó cége vagyunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú távú munkalehetőséget tudunk biztosítani munkavállalóinknak, hiszen csapatunk több tagja már 10-15-20 éve dolgozik nálunk, közösen megélve és építve a cégünk fejlődését.

A társaságunk fejlődése, növekedése mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy egyéni fejlődési lehetőséget biztosítsunk munkatársainknak is. Hangsúlyt helyezük arra, hogy dolgozóink ismerjék munkaterületük legújabb vívmányait, a legfrissebb kutatásokat, trendeket és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek. Ezért támogatjuk a hazai és külföldi kiállításokon, rendezvényeken, tanulmányutakon, továbbképzéseken való részvételüket.

Emellett támogatjuk karriercéljaik elérését, hiszen több munkavállalónk nőtte ki magát vezetővé, de lehetőséget tudunk biztosítani arra is, hogy cégen belül más területen próbálják ki magukat.

A Bio-Fungi Kft.-nél helye van a pályakezdő fiataloknak és tapasztalt szakembereknek egyaránt.
A fiatalok már a tanulmányaik során is számíthatnak ránk szakmai gyakorlati helyek, duális képzés lehetőségének biztosításban.

Odafigyelünk környezetünkre is, kiemelt szerepet kap tevékenységünkben a társadalmi felelősségvállalás. Támogatjuk a sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos eseményeket, környékbeli kulturális rendezvényeket és karitatív munkát is végzünk.

Ha biztos partnert és munkahelyet keres, akkor azt a Bio-Fungi Kft.-nél megtalálja!

Cégünknél jelenleg aktuális állásajánlatok:

  • Csomagoló munkatárs
  • Gépkocsivezető Ócsa
  • Gombaszedő