Cégünknél azon dolgozunk, hogy a vásárlóink igényeinek leginkább megfelelő, hibátlan minőségű, friss, teljesen vegyszermentes gombát kínáljunk.

A gombát különböző méretben szedjük, ezért gombatermékeinket a konyhaművészet igen sokféleképpen tudja felhasználni. Sokéves fejlesztéseinknek köszönhetően ma már speciális tulajdonságokkal bíró termékeink is gazdagítják a palettánkat.

Természetesen figyelemmel vagyunk a fogyasztók egyéni igényeire is, így a meglévő termékeken kívül méretben, csomagolásban, címkézésben eltérő megoldásokra is nyitottak vagyunk.

A teljesség igénye nélkül, fő termékeink a következők:

Fehér csiperkegomba

A legelterjedtebb termesztett gombafaj Európában. Termesztés-technológiája kifinomult, modern biotechnológiai eszközöket alkalmaz. A fehér csiperke nélkülözhetetlen nyersanyaga a konyháknak, egyszerűen és változatosan elkészíthető remek élelmiszer. Egész évben megvásárolható vitaminforrás, az egészségtudatosan táplálkozó vásárlók keresett terméke. Soha ne hámozzuk a csiperkegombát, csak vágjuk le a gombatörzsek végét, majd csap alatt alaposan mossuk meg, ne áztassuk vízben! A friss csiperkét fogyaszthatjuk nyersen is, de levesként, pörköltként, rántva, sütve, kalapját töltve, párolva, salátához adva kiváló alapanyag.

feher_csiperke_160x160

Barna csiperkegomba
A barna csiperkegomba a fehér rokona. Termesztés-technológiája nem olyan intenzív, mint a fehér rokonánál alkalmazott, termesztése ezért hosszabb ideig tart. Ennek is köszönhető, hogy egyedülállóan gazdag ízek, illatok és aromák, dúsulnak benne. Ínyenceknek való igazi különlegesség. Legfinomabb grillezve, de vastag szeleteit, nyílott kalapját serpenyőben is süthetjük. Ízei, aromái jól érvényesülnek a vajjal, sajtokkal együtt, igazi csemege. Fehér rokonához hasonlóan ne hámozzuk meg, csak folyó víz alatt öblítsük le.
barna_csiperke_160x160

Bio csiperkegomba
A termék előállítása során vállaljuk a szigorú előírásokat, melyek egyaránt vonatkoznak az alapanyagok organikus eredetére, a feldolgozási-, gyártási folyamatokra, a csomagolásra, tárolásra, szállításra.
bio_csiperke_160x160

Laskagomba
A laskagomba speciális fehérje-összetételének köszönhetően  könnyebben emészthető, mint más gomba. Íze könnyed, hús-jellegű, egy csipetnyi borsos, ánizsos, fűszeres jelleggel. Kiváló alapja levesnek, nyers és főzött salátáknak, de készíthető belőle tojásos gomba, gombapörkölt, gombapaprikás, fasírt, rántott gomba. Nagyon jól passzol sült húsokhoz, tésztákhoz, pizzákhoz, szendvicsekhez.
laskagomba_160x160

Gombamixek
Barna és fehér csiperkegomba egy kis laskagombával díszítve. A tetszetősen elrendezett csomagolású variációnk segítségével több fogás is készülhet egy tálca gombából. A barna és fehér csiperke zárt kalapjainak a széle gömbölyded, spóratartó lemezeik hártyával fedettek. A laskagomba szirmok zsengék, kellemes színt kölcsönöznek a terméknek. 
gombamix_160x160

Speciális termékek
Lásd bővebben a Kutatás, fejlesztés menüpont alatt.
kulonleges_termekek_160x160