A Portfolio és az agrárszektor.hu ismét egyedülálló portrésorozattal rukkolt elő a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadványában, amelyben idén is a hazai agrárium csúcsvezetőiről, az agrobiznisz topmenedzsereiről, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozókról olvashat.

A kiadvány célja idén is az volt, hogy az ágazat legmeghatározóbb arcainak és legmarkánsabb trendjeinek számbavételével a magyar élelmiszer-gazdaság aktuális és hiteles lenyomatát alkossa meg. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.

Az 50 legbefolyásosabb hazai agrárszemélyiség portréját böngészve kirajzolódik néhány egyértelmű üzenet. Olyan kulcsszavak köszönnek vissza, mint a globalizáció, a klímaváltozás, a koncentráció, a digitalizáció, a generációváltás és az integráció. Trendek, hatások, melyek alól senki nem vonhatja ki magát. A kérdés csak az, hogyan reagálnak rájuk a magyar agráriumot alapjaiban formáló üzleti döntéshozók és elismert véleményvezérek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről, és térképezze fel üzleti stratégiáikat első kézből!

A magazin nem csupán toplista, hanem ágazati évkönyv is egyben, így a lehető legszélesebb spektrumban dolgozza fel a magyar agrárszektor legfontosabb ügyeit – legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekről, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésről, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy precíziós gazdálkodásról.