fbpx

Gombatermesztés

gombatermesztes BF

Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari vállalkozásaként a Bio-Fungi Kft-nél a legmodernebb, holland típusú, számítógép által vezérelt gombafarmok biztosítják, hogy hozamban és minőségben is versenytársaink előtt tudjunk járni. Az automata rendszer a nap 24 órájában ideális feltételeket tart fenn a gombafejek növekedéséhez, amely nélkülözhetetlen vevőink folyamatos ellátásához. Jelenleg heti 120-130 tonna friss termesztett gombával látjuk el belföldi és külföldi vevőinket egyaránt, amelyek között több nagy áruházlánc is található. A hatékonyság mellett figyelünk arra is, hogy a gombát a gasztronómia igényeinek megfelelően különböző méretben szedjük le, illetve, hogy frissen kerüljenek az üzletekbe.

A hagyományos fehér és barna csiperke mellett bio csiperkegombát, laskagombát, shiitake gombát, ördögszekér laskagombát, sárga laskagombát és déli tőkegombát is forgalmazunk. A gombatermesztésben nem használunk vegyszereket, a gombát nem kezeljük növényvédő szerekkel.

Egész évben folyamatosan látjuk el partnereinket kiváló minőségű termesztett gombával. A termékek széles skáláját tudjuk biztosítani vásárlóink számára. Természetesen figyelembe vesszük partnereink egyedi igényeit is, így a meglévő termékeken kívül mind méretben, mind csomagolásban és címkézésben eltérő megoldásokra is nyitottak vagyunk.

Friss gombatermékeink ide kattintva tekinthetők meg!

Hogyan folyik nálunk a termesztés?

További információ ócsai telephelyünkön:
+36 30 756 8460
2364 Ócsa, 0175/9 hrsz.
Letermett komposzt vásárlás: Kozma Miklós +36 70 953 3920 miklos.kozma [kukac] biofungi.hu