Megjelentek legújabb ChefGomba termékeink CHEFMIX néven!
Egy tálca inspiráció, egy tálca, benne termesztett gomba és zöldségek, amelyekből készíthető saláta, leves, főétel, köret, amit éppen szeretnénk vacsorára!

A kínálat:

  • Portabella ChefMix – barna csiperkegombával, amely ízében közelebb áll a vad csiperkéhez. Ennek is köszönhetők az egyedülállóan gazdag ízek, illatok és aromák. Ínyenceknek való igazi különlegesség. Aromái a vajjal kiválóan érvényesülnek, sajtokkal együtt igazi csemege.
  • Pannon ChefMix – laskagombával, amelynek emészthetősége kedvezőbb, mint a csiperkének, az alacsonyabb kitintartalom miatt. Íze könnyed, borjúhús-jellegű, egy csipetnyi borsos, ánizsos, fűszeres jelleggel. Nagyon jól illik sült húsokhoz, tésztákhoz, pizzákhoz, de készíthető belőle leves, pörkölt, fasírt, rántott gomba is.
  • Orient ChefMix – Kényelem, élmény, inspiráció egy tálcában! Változatosan előkészített gombatermékek shiitake gombával, laskagombával, barna csiperkegombával, hogy minél többféle ételt készíthessen egy tálcából.
  • Exotic ChefMix – sárga laskagombával, déli tőkegombával, laskagombával, amelyekkel garantált az ázsiai hangulat!
  • Mediterrán ChefMix – Portobello gombával, amely a barna csiperkegomba nagy, kinyílt kalapú változata. Íze intenzív, vad csiperkére emlékeztet. Igazi gasztronómiai különlegesség. Grillezéshez, hamburgerekbe és tölteni ajánljuk. A vegetáriánusok és húskedvelők számára is egy remek, ízletes helyettesítője a húsnak.
  • Quick ChefMix – szeletelt laskagombával, amely remek levesekbe, ázsiai jellegű ételekbe, ragukba.

Receptötletekért kattintson ide: https://chefgomba.hu/category/chefmix/