Fenntarthatóság Szimbóluma díjat nyertünk
A Trade Magazin által szervezett Fenntarthatóság Szimbóluma versenyen olyan cégeket és projektek részesülnek elismerésben, amelyek hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez, a klímaváltozás elleni küzdelem támogatásához, a körforgásos gazdaság szereplőinek nagyobb...
Pályázat gombatermesztő üzemek fejlesztésére
A Vidékfejlesztési program keretében 20 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett, gomba előállító üzemek fejlesztését támogató felhívásra szeptember 13-tól lehet a pályázatokat benyújtani – jelentette ki Nagy István agrárminiszter az agrártárca keddi közleménye...
A GoPink kampány adománya a Szent Margit Kórház Sebészeti Osztályának
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amikor világszerte különböző kampányokkal hívják fel a nők figyelmét a betegségre, a mammográfiás szűrés és a megelőzés fontosságára! Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és mivel a korai...
Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Bio-Fungi Kft.
Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében szeptember 9-én. Idén a védjegy használatot és a kitüntetést 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 41 főcsoport...
Nélkülözhetetlen alapanyag a gomba
Mindig legyen felírva a bevásárlólistádra a termesztett gomba. Csodásan feldob minden ételt, ezért is nélkülözhetetlen alapanyag!
Magyar kutatók eredményei alapján tehető biztonságossá a gombatermesztés
Az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően, mikotoxinmentesen folyhat az étkezési gombák termesztése a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai vezetésével több mint egymilliárd forintból megvalósult kutatás-fejlesztési projekt eredményeinek...
Auchan felfedezések – a gomba
Az Auchan Felfedezések sorozatban Rákóczi Feri ezúttal nálunk járt, ahol megismerhette a gombatermesztés csínját-bínját.
Legújabb imázsfilmünk
Elkészült legújabb imázsfilmünk gombatermesztésünkről, amely betekint a kulisszák mögé és kiderül, milyen fontos a csapatmunka illetve, hogy hogyan kerül a friss, termesztett gomba minden nap a boltok polcaira és így a fogyasztók asztalára.
