fbpx

Telephelyeinken (Áporka, Ócsa) elsődleges célunk a dolgozóink egészségügyi védelme. Ehhez biztosítunk kézfertőtlenítőt mindenki számára, szükség szerint kesztyűt, szájmaszkot. Veszélyeztetett korú kollégák közül a 65 év feletti kollégáinkat hazaküldtük, a 60-65 év közöttiek, kismamák, krónikus betegek részére átfogó felvilágosítást adtunk a veszélyekről maguk dönthetik el, hogy vállalják-e a munkát.

Azoknál a munkaköröknél, ahol ez megoldható, dolgozóink részére távmunkát és rugalmas munkarendet biztosítunk és elsőbbséget élveznek azok a munkavállalóink, akiknek kisgyermekeik vannak.

Felfüggesztettük a külföldi szakmai utakat és látogatásokat, kollégáink nem tarthatnak külső helyszínen megbeszélést, üzleti ebédet és nem is fogadhatnak vendéget telephelyeinken. Ez alól csak azon partnereink jelentenek kivételt, akiknek szolgáltatása nélkülözhetetlen az üzem folyamatos biztosításához.

Folyamatos vevőink kiszolgálása mind az áporkai komposztüzemet, mind az ócsai gombatermesztési telephelyet illetően, ezért a beszállítóknak belépési protokollt alakítottunk ki:

  • A telephelyekre csak a telepen dolgozók, illetve az előre egyeztetett személyek léphetnek be a telepvezetők engedélyével.
  • Az áporkai komposztüzem területén a külsős gépkocsivezetőknek szájmaszkot, kesztyűt kell hordaniuk és nem szállhatnak ki a gépjárműveikből csak, amennyire minimálisan szükség van az áru átvétele során. Ezen kívül csak a számukra kialakított mellékhelyiséget használhatják.
  • A gombatermesztő telephelyen a beszállítók csak szájmaszkban jöhetnek be és csak a logisztikai irodáig közlekedhetnek.
  • Saját sofőrjeink egyéni védőeszközökkel (szájmaszk, kesztyű, kézfertőtlenítő, egyszer használatos védőruha) közlekednek, valamint tájékoztattuk őket is a veszélyekről ,helyes eljárásokról (más személyektől való megfelelő távolságtartás, zárt hely, tömeg kerülése, otthoni élelem legyen náluk, stb.).
  • Futár nem léphet be a telephelyekre. A csomagok érkezéséről a központi irodát kell értesíteni.
  • A személyszállító buszok sem jöhetnek be az ócsai telephelyre. A fel- és leszállás a kapun kívül történik.
  • Az ócsai munkásszálló kapuja zárva van, ott idegen látogatót fogadni tilos!

Kérdés esetén a következő telefonszámok egyikén tájékozódhatnak:
Áporka +36 24 522 600
Ócsa +36 30 756 8460